DTC (Diagnose Tuning Center) – LenBre Automotive | Over ons

 

DTC heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. De eigenaar Danny is op 9-jarige leeftijd begonnen met het mee-sleutelen aan auto’s. Al snel kwam hij erachter dat hij van zijn passie zijn werk wilde maken. In 1986 opende hij zijn eerste locatie in Swifterbant, na een succesvolle periode van 4 jaar is er een lokaal en vertrouwd netwerk opgebouwd met particuliere en zakelijke klanten.Wegens uitbreiding opende hij een locatie in Dronten om op deze manier nog meer klanten te voorzien van de beste service.

 

In 1994 is Danny met zijn bedrijf verhuist naar Amsterdam – hier heeft hij 26 jaar gezeten en meerdere locaties gehad. In deze periode heeft hij ook veel monteurs opgeleid en samen met zijn team de laatste certificaten behaald. Vanuit deze locatie heeft hij service verleent aan klanten in heel Nederland. In deze periode is het bedrijf gegroeid naar een expert in diagnose en elektronica alsmede import en export van auto’s.

 

In 2020 is de keus gemaakt om meer tijd door te brengen met familie en opende DTC een modern ingerichte werkplaats met een showroom in Emmeloord, dit met een nieuwe bedrijfsnaam LenBre Automotive. Vernoemd naar de kleinkinderen.

 

LenBre Automotive heeft een showroom met jonge & nieuwe auto’s, unieke Amerikaanse auto’s en een werkplaats met de nieuwste apparatuur.

 

Tevens volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en trends, waardoor wij alle auto’s in de werkplaats kunnen ontvangen. Van de echt dikke V12 modellen tot aan Hyrbride auto’s.

Previous
Next